IP tehnologija je tehnologija prihodnosti, prav tako to velja za IP domofone Oglejte si katalog in se prepričajte o njihovih zmogljivostih.

Kvalitetne Zanesljive Sodobne rešitve in naprave za večstanovanjske objekte

Gradite, prenavljate ali upravljate z večstanovanjskim objektom? Gotovo se strinjate, da mora biti vsaka investicija dobro načrtovana in uporabljena kvalitetna oprema, saj jo bodo le tako stanovalci dolga leta zadovoljno uporabljali. Pri nas najdete kvalitetno opremo in skupaj z vami lahko za vaše stranke pripravimo najbolj optimalne rešitve, saj imamo izkušnje in znanja, da vso tehnologijo povežemo v zaključeno celoto. Uredite torej večstanovanjski objekt z sodobnimi domofoni, ozvočite garažno hišo in poskrbite za varnost v dvigalu z najkvalitetnejšimi napravami za dvosmerno komunikacijo.

Ponudimo vam torej lahko celovite rešitve na področju IP domofonov, IP ozvočenja, kontrole pristopa in dvosmerne komunikacije za dvigala. Pri vseh rešitvah vam nudimo strokoven in prijazen nasvet ter rešitev, za katero vam zagotavljamo, da boste zadovoljni .


layout styles

IP domofoni

Z IP domofoni 2N boste stanovalcem zagotovoli dolgoročno in najsodobnejšo rešitev, ki jo bodo stanovalci dolga leta zadovoljno uporabljali. Gre namreč za preizkušene rešitve, ki jih že zadovoljno uporabljajo številni uporabniki, za tehnologijo, ki se neprestano razvija in raste:

 • Eleganten in modularen domofon: modularna sistema Verso (do 146 uporabnikov) in Vario (do 54 uporabnikov)
 • Za večjo varnost vhoda: Domfon povežete v obstoječ varnostni sistem ali pa je le enostavna kontrola vhoda. Predstavljajo namrečlahko dodatno kamero, ki je skrita in ki obiskovalca posname v višini obraza.
 • Mobilnost: Odpiranje vrat in pregled kamere kjerkoli se nahajate (v službi, na dopustu itd.) z enostavno uporabo aplikacije za pametne telefone ali osebnega računalnika.
 • Enotnost: Domofon je lahko zvonec pred vrati stanovanja, kjer lahko še enkrat preverite, kdo stoji pred vrati, preden vrata odklenete, in to kar iz naslonjača – za vse uporabite enotno notranjo enoto – vaš pametni telefon ali fiksni IP telefon.
 • večja varnost v garažah: Zaradi kakovostnega, robustnega ohišja so domofoni 2N primerni tudi za garažne prostore (vhod v garažo, pomoč v garaži - SOS, klic stanovalcu).
 • Samodejno zaklepanje: S pomočjo funkcije časovni profili, lahko nastavite, da se vrata zvečer ob določeni uri samodejno zaklenejo.
 • Uporabne notranje enote: Notranje enote domofonov so hkrati tudi telefonski aparati (IP telefoni, mobilni telefoni), ki povezani v IP telefonijo omogočajo tudi klice izven stavbe. Tako imate enotne notranje enote, ki služijo več namenom.

Sistem IP domofonije lahko povežete z ostalimi IP sistemi, tudi s sistemom ozvočenja – npr. v primeru požara predvajate nujna obvestila po vseh zvočnikih in IP domofonih (zvočnik v domofonu je dodaten zvočnik v sistemu).


Dvigala

Po zakonu morajo danes zaradi večje varnosti biti vsa dvigala opremljena z napravami za dvosmerno komunikacijo. To pomeni, da mora biti v dvigalo vgrajena naprava a dvosmerno komunikacijo, ki jo nato preko PSTN, GSM ali IP linije povežemo s klicnim centrom, kjer se nam v primeru, da ostanemo v dvigalu, javi dežurna oseba in nam organizira čimprejšnjo pomoč. V naši ponudbi so naprave podjetja 2N, in sicer:

 • Lift1 – naprava za eno dvigalo
 • Lift8 – naprava, ki omogoča združitev do 8 dvigal na eno linijo
 • LiftCam – kamera v dvigalu za večjo varnost
 • Lift8 enote za po in nad kabino ter enota za strojnico
 • Enota za gasilsko dvigalo

Pripravljeni smo torej na prihodnost in z nami ste lahko pripravljeni tudi vi. Samo vprašanje časa je namreč, kdaj bo obvezna tudi enota pod in nad kabino, in sistem 2N je razširljiv in nadgradljiv tudi kasneje.

style switcher